Over Mijntje

Welkom op mijn blog! 

Ik ben Mijntje. Ik woon samen met manlief, katten Mickey en Asterix en hond Robin in een pitoresque dorpje. Ik werk in het onderwijs en ben verder altijd in de weer met muziek, koken en bakken, schrijven, tuinieren, het liefst allemaal tegelijk. Ik ben ontstaan waar mijn wijlen Hyves profiel ophield te bestaan. In het echte leven besta ik ook, maar heet ik anders. Ook de namen van de huisdieren zijn gefingeerd om hun anonimiteit te waarborgen.

Dit blog biedt een kijkje in mijn leven. Het leven van een enorm klein meisje op het midden van haar levenspad. Dat blij wordt van lammetjes, roze sokken, onverwacht bezoek en handgeschreven brieven. Mijn muze is manlief en verder ben ik geïnspireerd door mooie dingen die op mijn pad komen.

Verwondering is het thema van mijn blog. Het is hoe ik in het leven wil staan. Genietend van alle schoonheid in de gewone dingen. En van de humor in het dagelijks leven. Mijzelf verbazend over wat anderen vanzelfsprekend vinden. Mij laten verrassen door het onverwachte. Ik denk graag na, zoveel mag duidelijk zijn. Nadenken is eigenlijk precies het tegenovergestelde van verwondering. En over deze tegenstrijdigheid verwonder ik mijzelf dan weer.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Heb je iets leuks toe te voegen? Gezellig! Plaats hier je reactie. Toon vervolgens aan dat je een echt mens bent (spamfilter). Tenslotte nog even geduld i.v.m. moderatie.